de
en
hu
info@neostar.hu
+36 20 310 7833
+36 20 980 5057
logo-text
fejlogok
csillagSZITANYOMÁS

[Helyi] szitanyomas_300.jpg

[Helyi] szitanyomas_2_200.jpg A legkedveltebb emblémázási forma, pár centis mérettől akár fél méteres emblémák is készíthetők ezzel a technikával.

Hasznos info 

A szitanyomás költségét a darabszám, a logóban szereplő színek száma, a logó mérete és elhelyezkedése, illetve az alap textil (amire a logó kerül) színe határozza meg. A logó vektorgrafikusan kell, hogy rendelkezésre álljon (.cdr, .ai, vagy vektorizált pdf) egyéb esetben át kell rajzolni, plusz grafikai költség ellenében. Pontos színek meghatározásához Pantone színek (számok) kellenek, vagy egy kézzel fogható mintadarab vagy szín.
Későbbi utánrendelés esetén beállási költséget kell fizetni, ami az eredeti szita és filmköltség 50%-a, a nyomatok ára továbbra is az előzőleg felsorolt részletektől függ.

csillagHÍMZÉS

[Helyi] himzes_300.jpg

[Helyi] himzes2_200.jpg Első lépésben minden logóról egyedi hímző program készül a gépek számára. A hímzési folyamat során az embléma színenként kerül a termékre, mely végül egy tartós, exkluzív megjelenési formát eredményez. A Pantone színek csak megközelítően színhelyesek, a legközelebb álló hímzőfonal színe alapján.

Hasznos info

A hímzés költségét a darabszám, és a logó mérete (öltés szám) határozza meg, a színek száma nem befolyásolja az árat. Az első megrendelésnél egy egyszeri hímzőprogram költség kerül felszámolásra, aminek az ára a logó összetettségétől függ. Nem szükséges vektorgrafikus fájl, jó felbontású .jpg is megfelelő.
Utánrendelés esetén csak a hímzés darab árat kell fizetni, ami a mennyiség függvénye. Több, eddigi munkákról készült hímzésminta a Referenciák menüpont alatt található.

   Kapcsolat