de
en
hu
info@neostar.hu
+36 20 310 7833
+36 20 980 5057
logo-text
fejlogok

Ügyfeleink cégek, fesztiválok, rendezvények, ahol biztosítjuk az egységes megjelenést, azonos logóval ellátott ruházatot, kiegészítőket, amiket hordhatnak formaruhaként, használhatnak promóciókon és ajándékozhatnak a megfelelő alkalomra.

 

1. Ha az ügyfeleinknek nincs pontos elképzelése, segítünk kiválasztani a megfelelő terméket. A begyűjtött információk alapján leszűkítjük a termékek körét, kiválasztjuk ár-érték szempontjából a legmegfelelőbbeket, és egyeztetjük az optimális emblémázási módot .
2. Részletes árajánlatot készítünk, ami a megrendelés tételeit tartalmazza, a termékek pontos megnevezését és méretét, az emblémázási és technikai költségeket, szállítási költséget.
3. A visszaigazolt (megrendelt) árajánlat után látványtervet készítünk 24 órán belül, amiben szerepel a nyomatok vagy hímzések pontos elhelyezkedése, mérete és a színek meghatározása.
4. Szitanyomásnál igény esetén fotós mintát készítünk az első termékről a teljes rendelés legyártása előtt.
5. Hímzés esetén fotót küldünk a hímzésmintáról jóváhagyásra a sorozatgyártás előtt.
6. Lehetőség van egyedi csomagolásra igény esetén, ezt a megrendeléskor kell egyeztetni.
7. Leszállítjuk a megrendelést szerződött partnereinken keresztül Magyarország, és az Európai Unió területén belül.


Amit garantálunk, hogy ügyfeleink válláról a lehető legnagyobb mértékben levesszük a terhet, és ezzel egy időben folyamatos tájékoztatást adunk a megrendelés menetéről. 

   Kapcsolat